t.v.v. Maité zwaar meervoudige gehandicapt kind.
Homepage Foto's Verhuur(€) Links Huurcontract Contract de Location Mietvertrag Ligging Contact
Homepage

Welkom in het vissershuisje Maité

Dit gloednieuwe vakantiehuis ligt in NOVA PARK (New Village Park II) - V40 op wandelafstand van het strand, de zee en de duinen.
Op 100 m is er een zwembad, tennis, speeltuintje, restaurant, wassalon, etc.
De Haan is zeker en vast "The Place to be" je kan er wandelen in het bos, de duinen, zonnen op het strand, een partijtje golf of tennis spelen, fietsen, uitstappen maken naar Brugge op 15km, Oostende, Knokke, Gent, Rijsel (Lille), Calais, etc.

Vissershuisje Maité


De Haan is een fraaie en residentiële badplaats. Het prettige schilderachtige karakter van De Haan zal U onmiddellijk bevallen.
Typerend voor De Haan zijn de beboste duinen en diverse natuurgebieden.
Je kan er wandelen in het bos, de duinen, zonnen op het strand, een partijtje golf of tennis spelen, fietsen, uitstappen maken naar Brugge op 15 km Oostende, Knokke, Gent, Rijsel (Lille), Calais, etc. Op een paar km is er ook een tropisch zwembad (Sunpark).

Links
De Haan
Village Park
Recreatie De Haan
Vakantie De Haan
Vacationplace.eu
Alleenstaande vakantiewoning - woonopp.100 m2 (bouwjaar 2005) voor 6 personen. Living 45m2 voorzien van kabeltelevisie, Radio, cdspeler, Houtkachel en vloerverwarming. Woonkamer met ingebouwde keuken bevattende oven, microgolfoven, kookplaat - 4 elektr. platen, koffiezetmachine, vaatwasmaschine, frigo met koelvak, 3 slaapkamers: 2 kamers met elk een 2-persoonsbed en 1 kamer met 2 één-persoonsbedden, badkamer met bad, WC en lavabo, en verzorgingstafel voor de allerkleinsten, afzonderlijk WC met handwasbak, eigen parking, Ruim afgesloten terras voorzien van tuinmeubelen, vloerverwarming en betonnen bovenverdieping, Wassalon op 100 M.

Toegankelijk voor rolstoelen
  Vissershuisjemaite, de achterzijde

Webdesign : www.digisteps.be

Last update (29/09/2005)